1. Noutati
  2. APLICAŢIA ŠKODA CONNECT LITE
01.11.2023
Noutati ŠKODA

APLICAŢIA ŠKODA CONNECT LITE

ÎŢI FACE VIAŢA MAI UȘOARĂ

Skoda Connect

Te-ai gândit vreodată ce ar spune automobilul tău ŠKODA despre stilul tău de condus, dacă ar putea să vorbească? Acum poți afla. 


Descarcă noua aplicație ŠKODA Connect LITE și află informații utile despre stilul de condus, pentru a crește gradul de siguranță și a optimiza costurile. De asemenea, îți poți urmări călătoriile cu ajutorul jurnalului de bord, alături de alte funcții utile. 


Descoperă aplicația ŠKODA Connect LITE


OFERTA SPECIALA DATA PLUG: INSTALARE GRATUITĂ LA DARIUS MOTORS PLOIEȘTI

Detalii la 0737.600.600.


PRINCIPALELE FUNCȚII


Autovehiculul meu: Aceasta funcție îți prezintă cele mai importante informații despre automobilul tău, cum ar fi: numărul de kilometri, nivelul de combustibil, următoarele inspecții, de service, etc.

Deplasari: Monitorizează și exportă jurnalul de bord digital. Jurnalul tău digital înregistrează toate deplasările (punct de plecare, destinație, dată, oră, durată, distanță și cost combustibil).
Poți analiza stilul de condus pentru fiecare deplasare, poți afișa statisticile sau poți exporta un jurnal de bord electronic pentru o perioadă aleasă de tine.

Statistica: Stilul tău de condus este analizat pentru a maximiza eficiența în timpul deplasării. Accelerarea, obiceiurile de frânare, viteza, turația motorului și temperatura lichidului de răcire vor fi înregistrate și îți vor fi prezentate sub formă de grafic.

Provocarile mele: În meniul Provocările Mele te poți compara cu alți conducători auto de ŠKODA și poți acumula puncte și trofee în timpul deplasării. Imediat ce atingi un anumit punctaj, treci la nivelul următor și ți se activează noi provocări.

Monitorizare alimentare: Fiecare alimentare cu combustibil este înregistrată. Astfel, vei ști mereu când, unde și cât ai alimentat, cât te-a costat și care sunt cheltuielile tale lunare cu combustibilul.

Service si programari: Salvează informațiile partenerului de service ŠKODA preferat, pentru a avea acces în orice moment, la datele de contact necesare, rapid și ușor. De asemenea, în timpul deplasării, va fi afișată pe ecran o listă cu dealerii din apropiere.Loc de parcare: Funcția Loc de Parcare îți oferă locația automobilului, prin salvarea automată a ultimei locații cunoscute a mașinii tale și afișarea acesteia pe hartă.

Asistenta: În cazul unei defecțiuni tehnice sau chiar al unui accident, poți apela direct serviciul de asistență ŠKODA.


ŠKODA CONNECT LITE: CE AI NEVOIE

ŠKODA CONNECT LITE: FUNCȚII

ŠKODA CONNECT LITE: INSTALARE

MODELE ŠKODA COMPATIBILE

Image

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.