Lichidul de parbriz

Aflați lucruri interesante despre importanța lichidului de parbriz.
Lichid parbriz Darius Motors

Ştiaţi că?


• Dacă parbrizul este murdar, este posibil ca pericolele să nu fie observate decât atunci când este prea târziu sau - în cel mai rău caz - deloc? În combinaţie cu ştergătoarele, lichidul de spălare curăţă murdăria de pe parbriz. 

• Fără lichid de parbriz ştergătoarele doar împrăştie mizeria, de obicei rezultatul fiind o restricţionare şi mai mare a vizibilităţii? 

• Dacă lichidul de parbriz nu conţine substanţe anti-îngheţ, acesta poate îngheţa în rezervor, în furtunurile conectoare, duzele de pulverizare sau chiar direct pe parbriz? Dacă îngheaţă pe parbriz, efectele de îngheţare şi distorsionare afectează şi mai mult vizibilitatea. 

• Lichidul de parbriz nu trebuie să deterioreze vopseaua, cauciucul lamelor ştergătoarelor sau alte materiale cu care intră în contact? Carcasele farurilor, în special, sunt supuse riscului de fisurare. 


Lichidul original pentru parbriz
...  este disponibil în formă concentrată (protecţie la îngheţ de până la -70°C) şi în formă de produs gata amestecat (protecţie la îngheţ de până la -21°C). Există şi variantă pentru vară, cu un conţinut crescut de detergent - destinată îndepărtării urmelor de insecte de pe parbriz. 

...  are proprietăţi puternice de curăţare, îndepărtând fără efort chiar şi reziduurile de ceară sau uleioase. 

...  în formă concentrată are o capacitate mare de acţionare anti-îngheţ. Soluția concentrată are un raport bun calitate-preţ. 

...  are o fluiditate ridicată, fiind ideal pentru utilizarea cu duzele de tip evantai. 

...  reduce riscul depunerilor de calcar, care pot bloca duzele şi furtunurile.

...  ține cont de mediul înconjurător, deoarece nu sunt utilizaţi detergenţi non-ionizaţi. 

...  are un parfum plăcut.