Amortizoarele

Amortizoarele ajută la menţinerea automobilelor, în siguranţă, pe traiectorie.
Amortizoarele

Ştiaţi că?


• Amortizoarele ajută la menţinerea automobilelor, în siguranţă, pe traiectorie? 

• Amortizoarele uzate duc la creşterea distanţei de frânare în cazul unei opriri de urgenţă?

• Amortizoarele defecte măresc riscul de acvaplanare şi de oscilaţii ale direcţiei? În plus, anvelopele se vor uza mai repede.

•  Sistemele de asistenţă a şoferului, precum ABS şi ESP, vor funcţiona corect doar dacă sistemul de suspensie "furnizează" informaţii corecte?  Amortizoarele defecte distorsionează aceste informaţii. Atunci când faceţi manevre bruşte, de evitare, apare o posibilitate de răsturnare a automobilului.

• Statisticile arată că unul din şapte şoferi are un automobil cu amortizoare defecte? (Sursa: www.auto-reporter.net)

• Amortizoarele nu se uzează de la o zi la alta - acest lucru se întâmplă progresiv? De aceea, nu este surprinzător că această deteriorare lentă va trece, de cele mai multe ori, neobservată. Amortizoarele ar trebui verificate cel târziu între 60.000 şi 80.000 km.

 Amortizoarele Originale…
... pot răspunde cu uşurinţă unei game mari de sarcini, la care este supus sistemul de suspensie şi, în acelaşi timp, asigură stabilitate în viraje şi o manevrare sigură a direcţiei.

... reacţionează prompt la denivelările din asfalt şi măresc tracţiunea, prin reducerea rapidă a oscilaţiilor.

... menţin automobilul pe traiectorie, în special în timpul frânărilor de urgenţă, oferind astfel un contact mai bun cu solul.

... sunt proiectate pentru fiecare model în parte. Funcţionează optim în combinaţie cu gama de componente de suspensie, inclusiv frâne şi sisteme de asistenţă a şoferului, destinate siguranţei.

... ajută la evitarea suprasarcinilor pe componentele individuale ale suspensiei şi previn apariţia prematură a uzurii şi chiar a defectării unor componente precum anvelopele, ajutându-vă astfel să evitaţi costuri suplimentare inutile.