DARIUS Motors Ploiesti Oferte & actiuni

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Oferte & actiuni
  2. UITĂ DE RABLA! VEZI OFERTA VOLKSWAGEN #FĂRĂRABLA
28.05.2024
Oferte & actiuni

UITĂ DE RABLA! VEZI OFERTA VOLKSWAGEN #FĂRĂRABLA

UITĂ DE RABLA! VEZI OFERTA VOLKSWAGEN #FĂRĂRABLA

Oferta auto stoc


Taigo

Taigo


Aspectul modern și sportiv cu care Taigo te întâmpină este marcat de caroseria coupé și cockpit-ul digital.
Elementele marcante de confort și tehnologie fac din Taigo partenerul potrivit pentru toate planurile de zi cu zi.De la 19.303 Euro cu TVA inclus.

Taigo Star - avantaj client 4.116 Euro

Preț recomandat: 19.303 Euro cu TVA inclus

Taigo Advanced - avantaj client 5.101 Euro

Preț recomandat: 20.608 Euro cu TVA inclus

Taigo Advanced DSG - avantaj client 5.202 Euro

Preț recomandat: 23.402 Euro cu TVA inclus
*Avantajul client este format din bonusul financiar de 1071 Euro TVA inclus oferit de Porsche Finance Group și de reducerea comercială oferită de Porsche România.

Oferta%20Taigo%20Star
Tiguan

Tiguan


Cu designul său sportiv și marcant, noul Tiguan face de la bun început o declarație clară: acesta este un SUV pregătit pentru fiecare zi a vieții cotidiene.

Tiguan Advanced eTSI DSG - avantaj client 6.458 Euro

Preț recomandat: 33.430 Euro cu TVA inclus

Tiguan Advanced PHEV - avantaj client 9.273 Euro

Preț recomandat: 39.472 Euro cu TVA inclus

Tiguan Advanced TDI 4M - avantaj client 6.676 Euro

Preț recomandat: 42.225 Euro cu TVA inclus


*Avantajul client este format din bonusul financiar de 1785 Euro TVA inclus oferit de Porsche Finance Group și de reducerea comercială oferită de Porsche România.

Tiguan
T-Roc

T-Roc


Cu designul său exterior mai pregnant, un nou nivel de calitate și design la interior și caracteristici tehnice îmbunătățite, nou T-Roc emană încredere în sine și își scoate în evidență personalitatea puternică.

T-Roc Advanced - avantaj client 4.870 Euro

Preț recomandat: 25.224 Euro cu TVA inclus

T-Roc Advanced DSG - avantaj client 5.074 Euro

Preț recomandat: 29.688 Euro cu TVA inclus

T-Roc Supreme - avantaj client 6.502 Euro

Preț recomandat: 32.788 Euro cu TVA inclus*Avantajul client este format din bonusul financiar de 1428 Euro TVA inclus oferit de Porsche Finance Group și de reducerea comercială oferită de Porsche România.


T-Roc

Disclaimer
**Rata leasing 249 EURO (TVA si CASCO incluse) pentru VW Taigo Life 1.0 TSI. Acest calcul de rata este valabil pentru persoane fizice, produs PERFECT LEASING oferit prin Porsche Leasing Romania IFN SA, volum finantat 19.301 EURO (bonus financiar aplicat, pretul final de vanzare este stabilit de distribuitor in baza propriei politici comerciale, acesta fiind liber sa acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare), avans 26% (5.018 EURO), durata contractuala 60 luni, dobanda fixa EURO 8,39 %, DAE 9,30 % , DAE total (finantare si CASCO) 17,43 %, volum finantat 14.283 EURO, comision analiza dosar 298 EURO, total plati contract 28.816 EURO. Toate valorile includ TVA. Oferta include asigurare CASCO prin Porsche Asigurari. Rata afisata nu include costul asigurarii RCA. Oferta se adreseaza persoanelor fizice si juridice si este valabila pana la 31.07.2024. Pentru un calcul reprezentativ dedicat persoanelor juridice, va rugam contactati un distribuitor autorizat.
Oferta de finantare prin Porsche Finance Group este indicativa, supusa unor conditii suplimentare de acordare, in limita stocurilor disponibile.

***Prețul afișat reprezintă pretul de revânzare recomandat pentru configurația de bază prezentată.
Valoarea afișata include, de asemenea, Avantaj Star, ce reprezintă o reducere comercială oferită de Porsche România SRL, precum și Bonusul Financiar, ce constituie un avantaj furnizat de Porsche Finance Group. Prețul efectiv de vânzare este stabilit de distribuitorul autorizat care comercializează autoturismul, în conformitate cu propria-i politică comercială, și poate varia inclusiv în funcție de echiparea / dotările opționale considerate. Valoarea se va achita în lei folosind cursul de schimb stabilit potrivit contractului. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să va adresați unui distribuitor autorizat.

Modelul Tiguan Advanced PHEV poate fi achiziționat prin Programul Rabla Plus 2020 - 2024, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, pe bază de ecotichet, în limita stocului disponibil și include valoarea ecotichetului oferit în cadrul Programului Rabla Plus, precum și TVA.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.