DARIUS Motors Ploiesti Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la DARIUS Motors Ploiesti.

  1. Noutati
  2. Oferă-i automobilului tău Volkswagen funcții noi
09.06.2022
De actualitate in service

Oferă-i automobilului tău Volkswagen funcții noi

Achiziționează și activează funcții noi chiar și după livrarea autovehicului.Descoperă serviciile disponibile pentru automobilulu tău în magazinul In-Car din Infotainment sau în magazinul online We Connect.

We upgrade

Funcții pentru toate modelele echipate cu  We Connect
- Navigație - Comandă Vocală - App-Connect 


Funcții suplimentare pentru automobilul tău Golf 8
- Afișaj dinamic al indicatoarelor rutiere- Controlul adaptiv al vitezei de croazieră (ACC)- "Asistență lumini" pentru faza lungă- Iluminat în culoarea preferată- Iluminare dinamică a fundalului 

Pentru a achiziționa produse We Upgrade ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, de un contract valabil We Connect și de datele de conectare ca utilizator principal, adică legătura dintre contul de utilizator și autovehiculul respectiv. Automobilul tău trebuie, de asemenea, să aibă funcțiile tehnice și echipamentele hardware necesare pentru produsul în cauză, acestea depinzând de anul modelului și data producției. Produsele We Upgrade disponibile pentru autovehiculul respectiv pot fi vizualizate de utilizatorul principal în Infotainment, în magazinul In-Car sau în magazinul online We Connect, la adresa shop.volkswagen-we.com. Produsele cu plată pot fi achiziționate din magazinul In-Car și din magazinul online We Connect cu metodele de plată disponibile în prezent și pot fi vizualizate acolo. Partenerul tău Volkswagen este, de asemenea, bucuros să-ți ofere informații despre funcțiile We Upgrade și disponibilitatea acestora. Funcțiile We Upgrade achiziționate și activate rămân în autovehicul, pot fi utilizate de către toți conducătorii automobilului respectiv și nu pot fi transferate altor autovehicule.

 Pentru detalii privind compatibilitatea te rugăm să contactezi partenerul de service preferat.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.