STIRI DE LA VOLKSWAGEN
23.10.2019

Noul Golf, nerăbdător să pornească la drum

Wolfsburg - Dacă vorbim despre bestselleruri din domeniului auto, Golf-ul este cu siguranță unul dintre ele. Dezvoltat și îmbunătățit de la o generație la alta, Golf a devenit un model de succes în întreaga lume. În doar două săptămâni, pe 24 octombrie, Volkswagen va prezenta în premieră mondială cea de-a opta generație Golf, mult mai digitalizată și conectată și, de asemenea, echipată cu o serie de inovații și cu un design extrem de expresiv.
Noul Golf

Punctele forte care au făcut din Golf un bestseller la nivel mondial au fost perfecționate în cadrul noii generații. Alături de noua gamă de motorizări eficiente, tehnologia de suspensie a fost și ea îmbunătățită, oferind noului model un plus de agilitate. Noul Golf devine, de asemenea, un trendsetter în ceea ce privește ecosistemul interior al mașinii, mai digitalizat și conectat, cu funcții inovatoare de conducere asistată și cu servicii și dotări bazate cu predilecție pe online.

 

Designul său exterior este mai dinamic ca oricând, deși poate fi instantaneu recunoscut drept un Golf din toate unghiurile. Interiorul oferă modelului compact un aspect fresh datorită culorilor, tapițeriei și noului afișaj digital de bord (digital cockpit).

 

Noua generație Golf urmează să intre pe piață în luna decembrie a anului în curs.