DARIUS Motors Ploiesti Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Menține-ți mașina ca nouă!
08.04.2023
De actualitate in service

Menține-ți mașina ca nouă!

Ai grijă de Volkswagen-ul tău!

accesorii

O mașină curată spune multe despre proprietarul său. Dar dincolo de impresiile inițiale, îngrijirea regulată a exteriorului vehiculului tău poate ajuta la prelungirea duratei sale de viață și la creșterea valorii de piață.


Tratamentul cu ceară al caroseriei auto are mai multe avantaje importante. În primul rând, ceara protejează vopseaua mașinii de zgârieturi și de deteriorarea cauzată de expunerea la elementele naturii, cum ar fi soarele, ploaia și zăpada.


În al doilea rând, ceara poate face suprafața mașinii mai netedă și mai strălucitoare, ceea ce poate îmbunătăți aspectul general al vehiculului. De asemenea, ceara poate ajuta la îndepărtarea murdăriei și a insectelor de pe caroserie.


Un alt avantaj important al tratamentului cu ceară este că poate ajuta la prevenirea ruginii și a altor daune cauzate de coroziune. Ceara poate forma o barieră protectoare împotriva umidității și a substanțelor chimice dăunătoare, care pot provoca coroziunea caroseriei.


În general, tratamentul cu ceară este o investiție bună pentru proprietarii de mașini, deoarece poate prelungi durata de viață a caroseriei și poate menține aspectul și valoarea mașinii pe termen lung.


Detalii la 0737.600.600

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.