DARIUS Motors Ploiesti Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Fabrica din Zwickau își reia treptat activitatea de producție a noului ID.3
27.04.2020
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Fabrica din Zwickau își reia treptat activitatea de producție a noului ID.3

-    Producția mașinilor electrice a fost reluată la Zwickau-    Compania și Consiliul Muncitorilor au agreat pachete de măsuri pentru angajați cu scopul de a le oferi acestora masuri de protecție complete împotriva coronavirus-    Membrul Consiliului pentru E-Mobility Ulbrich a declarat: “Sarcina noastra este acum de a proteja sănătatea angajaților nostri și in același timp să repornim activitatea într-un mod responsabil.”

Fabrica VW

Fabrica de la Zwickau își reia treptat activitatea de producție a mașinilor electrice.  Producția modelului electric ID.3 a început deja, inițial la o capacitate redusă. Sunt implementate măsuri suplimentare pentru protejarea sănătății angajaților, repornirea este de asemenea orientată și către gradul de stabilitate în aprovizionarea la nivel internațional.

“Cu toții avem o sarcină istorică de îndeplinit, aceea este de a proteja sănătatea angajaților nostri – și în același timp să repornim activitatea intr-un mod responsabil” a declarat Thomas Ulbrich, Membru al Consiliului pentru Volkswagen E-Mobility și speaker din partea Consiliului Director Volkswagen Saxonia.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.