ID.3. Vă salută. Vă electrizează. Vă duce mai departe.

Noi începuturi
ID.3

ID.3 marchează începutul unei noi ere, o eră dinamică în lumea mobilității electrice. Performanțele electrizante întâlnesc designul revoluționar și caracterul practic. Pentru cei ce își doresc o schimbare. Viitorul este pregătit. Viitorul vă așteaptă. Urcați acum la bord!

Exteriorul? Mai mult ID
Accente spectaculoase pentru designul futurist al modelului ID.3: farurile Matrix LED opționale, emblema Volkswagen redesenată și linia luminoasă adițională, ce duc din ambele părți spre emblemă. Futurist din față și din spate: în formă impecabilă.

ID.3 vă salută. Cu lumină.

ID.3 vă recunoaște când vă apropiați de el cu cheia dotată cu sistemul opțional Keyless Advanced de acces și pornire. Farurile Matrix LED opționale, cu designul lor atractiv, se aprind scurt, de parcă v-ar face cu ochiul, conferindu-i mașinii un caracter oarecum uman. ID.Light de la interior vă face să vă simțiți instantaneu bine-venit. Când pornește mașina, scoate un mic sunet specific, pentru a vă stârni cheful de a pleca la drum. Când părăsiți ID.3, ID.Light își va lua la revedere. Cu un semnal luminos inteligent.

Deci? Cum vă place interiorul?
Look-ul absolut nou se continuă și la interior. Futurist, confortabil și spectaculos. Totul se datorează scaunelor ce vă îmbie să luați loc, spațiului generos de la nivelul picioarelor, designului eliberat de tunelul central, dar și ecranului tactil de mari dimensiuni, precum și luminilor ID.Light și sistemului adaptabil de iluminare ambientală.

Iluminare ambientală

O personalitate și mai puternică pentru propriul dumneavoastră ID.3. Alegeți una dintre cele zece culori standard (sau dintre cele 30 de culori opționale), pentru a crea un colorit plăcut la interiorul mașinii. Inclusiv pe bord, în compartimentul pentru telefonul mobil (opțional) și pe uși. Puteți alege și dacă lumina să fie rece sau ca

Rezervați-vă propriul ID.3 
Număraţi-vă printre primii care vor conduce noul ID.3 în România!

Oferta de finanțare specială la Darius Motors Ploiești:

Rezervă la Darius Motors Ploiesti pâna la 10 august 2020 cel mai nou model de la Volkswagen, 100% electric și beneficiezi de:

  • dobânda 1,99%, avans minim 15% la finantarea prin Porsche Leasing
  • gratuit stație încarcare ID Charger 7,4kW inclusiv instalare acasa,
  • abonament 1 an incarcare gratuita de pana la 2.000kWh.

Îți oferim toate detaliile printr-o ofertă personalizată!

0720 300 322; 0344 111 718; 0344 111 719, office.ploiesti@dariusmotors.ro.